Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس، موسی کیخا در جلسه شورای آموزش و پرورش اظهار کرد: قدمت ساختمان دانشگاه فرهنگیان به ۸۰ سال می‌رسد و این دانشگاه از کمبود فضای آموزشی و رفاهی رنج می‌برد.

وی تصریح کرد: کمبود فضاهای آموزشی و رفاهی در گرگان و گنبدکاووس وجود دارد و در حال حاضر در دانشگاه فرهنگیان گلستان ۲۸ کلاس درس و برای ۵۰۰ نفر خوابگاه کم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه فرهنگیان گلستان خاطرنشان کرد: تحصیل در دانشگاه فرهنگیان توسط فرزندان و دانش آموزان ما ظرفیت خوبی برای تامین نیروی انسانی در آموزش و پرورش خواهد بود.

* در چهار سال آینده ۸ هزار نفر در حوزه آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی خواهیم داشت

وی ادامه داد: سال آینده ۳ هزار نفر و در چهار سال آینده ۸ هزار نفر در حوزه آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی خواهیم داشت که فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان می‌توانند این کمبود را جبران کند.

کیخا گفت: امسال ۲۳۵ نفر دانشجو از دانشگاه فرهنگیان گنبدکاووس فارغ‌التحصیل می‌شوند که با فارغ‌التحصیل این تعداد باید حداقل به اندازه همین تعداد در دانشگاه فرهنگیان اضافه شود، حدود ۳ میلیارد تومان برای بهسازی فضاهای آموزشی و رفاهی دانشگاه فرهنگیان گنبدکاووس هزینه شده اما هنوز در بخش خوابگاه، آشپزخانه، سالن اجتماعات و سلف سرویس کمبودهایی دارد.

انتهای پیام/۲۳۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه فرهنگیان گلستان کمبود نیروی انسانی دانشگاه فرهنگیان آموزش و پرورش نیروی انسانی سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۷۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر آموزش و پرورش شهرستان بردسکن در آیین گرامیداشت روز معلم در دبیرستان شهید مطهری بردسکن به افتخارات این مجموعه اشاره کرد وگفت :در حوزه اقامه نماز مدارس شهرستان بردسکن در سطح استان به عنوان شهرستان برتر شناخته شد و هرچند تنها در ۶۰ فضای آموزشی نمازخانه شهرستان احداث شده است ولی در اکثر مدارس شهرستان بردسکن حتی با جمعیت پایین دانش‌آموزی نماز به جماعت اقامه می‌شود.

وی به کسب رتبه نخست دانش آموزان پایه دوازدهم در آزمون پایش استان و رتبه نخست لیگ پایا در کشور اشاره و اضافه کرد : در عملکرد و ارزیابی که اداره کل آموزش و پرورش استان انجام داد، آموزش پرورش بردسکن در بین ۴۷ ناحیه آموزش و پرورش استان رتبه دهم را از آن خود کرد.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن کمبود اعتبارات را یکی از علل اصلی اجرا نشدن برخی از طرح‌های آموزش و پرورش در این شهرستان دانست و اظهار داشت: ایجاد یک مرکز خدمات رفاهی برای فرهنگیان یکی از ضروریات برای جامعه فرهنگیان بردسکن است که متاسفانه جای آن در شهرستان خالی است.

چراغیان به طرح استخر شنای دانش‌آموزی این شهرستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه این طرح بیش از ۱۰ سال است که به خاطر کمبود اعتبارات در حد پی سازی (فونداسیون) باقی مانده است که حداقل برای ساخت این طرح ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

شهرستان بردسکن با ۸۵ هزار نفر جمعیت و ۱۷ هزار دانش آموز و سه شهر "بردسکن، شهرآباد و انابد" و ۷۳ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار در فاصله ۲۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم