Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، موسی کیخا عصر دوشنبه درجلسه شورای آموزش و پرورش گنبدکاووس گفت: هم اکنون دانشگاه فرهنگیان گلستان که در شهرهای گرگان و گنبد فعالیت دارد با کمبود ۲۸ کلاس درس و ساختمان خوابگاهی با ظرفیت ۵۰۰ نفر مواجه است.

وی افزود: در زمان حاضر دانشگاه فرهنگیان گلستان افزون بر ۲ هزار و ۲۰۰ دانشجو از سراسر کشور دارد که در ۲ پردیس ویژه برادران و یک پردیس ویژه خواهران مشغول تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیخا اضافه کرد: ساختمان‌های آموزشی و رفاهی فعلی دانشگاه فرهنگیان گلستان بویژه در گنبدکاووس قدمت بالایی دارند و باید همه کمک کنند تا کمبودهای این مرکز آموزش عالی برطرف و توسعه یابد.

وی بابیان اینکه  اکنون گلستان با کمبود سه هزار معلم مواجه است که این رقم در چهار سال آینده به هشت هزار نفر افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: در صورت توسعه فضاهای آموزشی و رفاهی پردیس‌های این مرکز آموزش عالی می‌توان ظرفیت بیشتری از فرزندان استان را برای تحصیل در دانشگاه فرهنگیان از طریق آزمون سراسری جذب کرد.

مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس در این جلسه که برخی معاونان و کارشناسان او  به تشریح فعالیت‌های پیش بینی شده برای اوقات فراغت تابستانی دانش آموزان، ضرورت توجه به رفع مشکل کمبود فضای آموزش و رفاهی دانشگاه فرهنگیان و ضرورت تمدید مهلت استحکام بنای مدارس غیردولتی این شهرستان پرداختند، گفت: برای کمک به رفع کمبود فضای آموزشی و رفاهی واحد دانشگاهی فرهنگیان چند فضای آموزشی و خوابگاهی پیش بینی شده که درصورت تایید مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

کمال الدین نظرنژاد افزود: درسال گذشته ۱۱۶ نفر از دانش آموزان گنبدی موفق به قبولی در دانشگاه فرهنگیان شدند که تلاش داریم با ظرفیت سازی و فراهم کردن فضاهای آموزشی و رفاهی این رقم را در سال جاری به ۲۵۰ نفر افزایش دهیم.

وی اضافه کرد: ساختمان واحد دانشگاهی فرهنگیان گنبدکاووس ۸۰ سال قدمت دارد و از این جهت این شهرستان نیاز به ساخت ساختمان جدید برای این مرکز آموزش عالی که هم اکنون ۶۴۷ دانشجو معلم در سه رشته آموزش ابتدایی، امور تربیتی و تربیت بدنی دارد.

همچنین فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز در این جلسه با تاکید برضرورت رفع کمبود فضاهای آموزشی و رفاهی دانشگاه فرهنگیان این شهرستان گفت: فضاهایی که قرار است به این موضوع اختصاص یابد باید از بهترین‌ها و در خورشان دانشجو معلمان که تربیت کننده نسل‌های آینده هستند، باشد.

مهدی دهرویه با تاکید برضرورت تشکیل فوری کمیته تخصصی برای شناسایی و بررسی ساختمان‌های آموزشی و رفاهی مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان گنبدکاووس، گفت: بحث استحکام بنای ساختمان مدارس غیردولتی یک مشکل سراسری است و بدون تردید با لغو مجوز آنها، مشکلات مدارس دولتی که خود با کمبود فضا و بعضا استحکام بنا مواجه‌اند، دوچندان می‌شود.

وی اضافه کرد: باید با پرداخت تسهیلات مناسب به موسسان مدارس غیردولتی و فرصت چند ساله به آنها نسبت به نوسازی این مدارس اقدام کرد ضمن اینکه برای نوسازی مدارس فرسوده دولتی گنبدکاووس نیز باید علاوه بر جذب اعتبارات ملی و استانی از ظرفیت نیکوکاران بیشتر استفاده کرد.

دهرویه همچنین خواستار برخی تغییرات در شورای آموزش و پرورش و استفاده از ظرفیت نخبگان از اقشار و مشاغل مختلف و پیشکسوتان فرهنگی تاکید کرد و گفت: این شورا محل خرد جمعی است و باید بهترین تصمیم‌ها برای حوزه بسیار مهم تعلیم و تربیت گنبدکاووس و مسائل و مشکلات آن گرفته شود.

همچنین در این جلسه رییس واحد دانشگاهی فرهنگیان گنبدکاووس، معاونین پرورشی و تربیت بدنی، آموزش متوسطه و کارشناس مدارس غیردولتی مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان هم گزارشی از حوزه فعالیت خود ارائه دادند.

آموزش و پرورش شهرستان ۴۱۱ هزار نفری گنبدکاووس افزون بر ۹۲ هزار دانش آموز از پیش دبستانی تا متوسطه دوره دوم دارد که ۱۵ هزار و ۳۴۳ نفر آنها معادل ۲۳ درصد در ۱۲۹ باب مدرسه غیردولتی مشغول تحصیل هستند.

برچسب‌ها گنبدکاووس دانشگاه فرهنگیان گلستان وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس دانشگاه فرهنگیان گلستان گنبدکاووس دانشگاه فرهنگیان گلستان وزارت آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان گلستان آموزشی و رفاهی مدارس غیردولتی آموزش و پرورش فضای آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری

فخرالدین اسدی اظهار داشت: توسعه فضا‌های ورزشی باز و سرپوشیده، زمین چمن مصنوعی و توسعه کلاس‌های تربیت بدنی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم است.

وی افزود: سرانه فضای ورزشی مدارس استان هم‌اکنون ۴۶ صدم مترمربع است و توسعه ورزش در مدارس ابتدایی با اجرای طرح مهارت آموزی در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پنجم در رشته تنیس و ششم در رشته شنا و دوومیدانی فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

آغاز مسابقات ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری

اسدی اضافه کرد: امسال شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز پایه ششم در رشته شنا آموزش می‌بینند.

وی به اجرای طرح پایلوت کشوری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مدارس عشایری اشاره کرد و بیان داشت: هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عشایری استان زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

اسدی ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵هزار فرهنگی، آموزش ۱۹۴ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها