Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: اگر فضا را برای اظهار نظر دانشجویان فراهم نکنیم حرف خود را به نامحرمانی همچون من‌وتو و بی‌بی‌سی می‌زنند که جز سوء استفاده و دردسر چیزی برای جوانان ما ندارند. ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از گرگان، رضا کچوئیان ظهر امروز در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی دانشجویان دانشگاه‌های فرهنگیان استان گلستان با بیان اینکه انتخاب رشته معلمی باید با آگاهی همراه باشد، اظهارداشت: تمام چشم امید و انتظار یک جامعه به معلمان است چرا که این معلمان هستند که قرار است به نونهالان ما اقتدار بدهند تا توان رویارویی با مفاهیمی مانند «استقلال، توسعه و حرکت به سمت نوگرایی» را پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: امروز انگیزه و تمایل برای حضور در دانشگاه فرهنگیان افزایش یافته است و جمعیت علاقه‌مند زیادی شغل معلمی را انتخاب کرده‌اند. این جمعیت باید بعد از انتخاب به شناخت شرایط جامعه دست پیدا کنند زیرا شناخت شرایط، شناسایی ویژگی منابع انسانی و خویشتن‎پنداری درست، حلقه دوم کیفیت‌بخشی به زندگی معلمی را تشکیل می‌دهند.

معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: دنیای امروز دنیای دیجیتال، دنیای پژوهش‌ها و کسب و کارهای جدید و دنیایی با فرهنگ‌های متفاوت است که همه در آن وظیفه دارند در کنار یکدیگر قرار بگیرند.

دانشگاه فرهنگیان برای کنکور 98 تکمیل ظرفیت هم دارد؟حاجی میرزایی: بیش از 98.5 درصد دانش‌آموزان در کلاس‌ها ثبت‌نام کردند/دانشگاه فرهنگیان مسیر ورود به آموزش و پرورش استداشتن هیئت علمی توانمند شرط گسترش دانشگاه فرهنگیان

وی از شرایط دنیای امروز معنویت‌بخشی به زندگی اشاره کرد و افزود: چالش‌های معنوی امروز باید شناسایی شوند. مراسم عاشورا و پیاده‌روی اربعین رمزواره ورود به معنویت هستند. دانشگاه تربیت معلم یک دانشگاه معنویت‌گرا و پویا است و باید چالش‌های فزاینده پیش روی معنویت و هم فرصت‌های ورود به معنویت را تشخیص دهد.

کچوئیان خطاب به مدیران و مسئولان پردیس‌های استان گفت: نگاه نسل جدید با نسل قدیم متفاوت است، نسل حاضر اهل نصیحت نیستند، اهل حرکت‌های تصنعی و تبلیغی هم نیستند، این نسل اهل استدلال و توضیح است و باید به آن‌ها فرصت اظهار نظر داد.

معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه فرهنگیان متذکر شد: نیاز نسل امروز احترام، آزادی بیان، دوست داشتن و دوست داشته شدن است. حدود 100هزار دانشجو در حدود 100پردیس در سراسر کشور داریم که باید نیازشان شناخته شود و در فضای درست آموزشی رشد پیدا کنند تا بعدها در مدارس مفید باشند.

وی بهترین راهبرد را برای مدیران شفافیت خواند و گفت: تصمیم‌گیری پشت درهای بسته برای سازمان‌های آموزشی سمی مهلک است، مدیران ما در پردیس‌های تربیت معلم باید اهتمام به اخلاق حرفه‌ای داشته باشند، استانداردها را بالا برده و به کم قناعت نکنند. باید مرداب‌های تکرار را به دغدغه‌های نوآوری تبدیل کرد و به ایجاد فضای رقابتی سازنده و ایجاد انگیزه در دانشجومعلمان اهتمام ورزید.

انتهای پیام/

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۹۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، برنامه بزرگداشت مقام معلم و استاد با حضور اعضای هیئت علمی و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان برگزار شد.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در این نشست گفت: در جهان دو معلم وجود دارد، نخست روزگار است که به قیمت جان ما به ما درس می‌دهد و دیگری معلمانی هستند که به قیمت جانشان به ما درس می‌دهند، وظیفه معلمان در قبال جامعه و انسان‌ها وظیفه بسیار حساس و بس خطیر است و معلم باید علاوه بر آموزش علم به دانش‌آموزان و دانشجویان به آنان درس اخلاق بیاموزد.

امیرحسین افضلی ادامه داد: امروزه به دلایل شرایط ایجاد شده در زندگی ما، مشکلات متعددی در زندگی انسان‌ها به وجود آمده است. در این رهگذر باید تلاش کنیم که بار مشکلات را چه در زندگی خود و چه در زندگی دیگران کمتر کنیم. مهم‌ترین و ارزشمندترین مفاهیم در زندگی، مفاهیم درونی هستند. انگیزه یکی از مفاهیم درونی است که به طور مثبت روی انسان تأثیر گذاشته و معیار‌های زندگی را مشخص می‌کند، انگیزه به انسان، قدرت تصمیم‌گیری‌های بزرگ و کوچک را می‌دهد، کمرنگ شدن انگیزه در زندگی‌های ما یکی از معضلاتی است که در کمین جوامع امروزی است.

وی متذکر شد: عدم وجود و یا کمبود آرامش در زندگی یکی دیگر از مشکلات ماست که نبودن آن، حادث شدن مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت. مقایسه کردن بین شخص و دیگران نیز یکی دیگر از مشکلات زندگی امروزی است، با مقایسه خود با دیگران باعث می‌شویم که دیگران زندگی ما را کنترل کنند، مقایسه غالبا بین نقاط مثبت زندگی دیگران با فرد مقایسه‌گر صورت می‌پذیرد، اگر مقایسه به صورت طبیعی باشد می‌تواند انگیزه را افزایش دهد و زندگی را متحول کند، ولی اگر مقایسه به صورت نادرست باشد، نابودگر می‌شود و زندگی را به تباهی می‌کشاند.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در ادامه با اشاره مبحث شکرگزاری و قدردانی از داشته‌ها بیان کرد: در حالت عادی افکار و نیاز انسان‌ها، افکار و فعالیت‌های آنان را به سمت کمبود‌ها و رفع آنها سوق می‌دهد. این نیاز و افکار می‌تواند انسان را از داشته‌هایش دور کند، داشته‌هایی که شاید آرزوی بسیاری از افراد دیگر باشد، شکرگزاری برای داشته‌ها، یک قدرت است، قدردان بودن و سپاسگزاری، یک ویژگی خوب و مثبت است که می‌تواند باعث بهبود و رشد زندگی شود و شادی و پیشرفت زیادی برای فرد به وجود بیاورد. شکرگزار بودن از شرایط، ساده‌ترین، بی‌هزینه‌ترین کار در زندگی است که با صرف کمترین وقت و انرژی، بالاترین تاثیرگذاری را روی زندگی خواهد داشت.

در پایان برنامه از اعظم محمودی، عضو هیئت علمی گروه پرستاری و مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، به‌عنوان استاد منتخب سال ۱۴۰۲ و از امین پورصفر، عضو هیئت علمی و مدیر گروه آموزشی فنی و مهندسی دانشگاه، به عنوان استاد ساعی، فعال و مسئولیت‌پذیر سال ۱۴۰۲ با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انگیزه دانشجویان از تداوم اعتراضات؛ در کوی دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • افزایش ۲ هزار نفری شرکت کنندگان در آزمون اعطای مدرک تحصیلی معادل به حافظان قرآن کریم در کشور
  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت
  • افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • تجمع اساتید و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان کرمان درگلزار شهدای بین‌المللی شهر کرمان
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • علل، انگیزه‌ها و نتایج خیزش دانشگاهیان آمریکا ضد اسرائیل